Un nou atac zguduie România. După ce în urmă cu doar câteva zile un tânăr a atacat doi adolescenți în parcul din Craiova cu un cuțit, acum un caz asemănător a avut loc în Teleorman. Un băiat minor a fost înjunghiat în plină stradă de un alt minor.

Un alt atac înfiorător bagă spaimă în România. Marţi seară, în judeţul Teleorman, un adolescent a fost înjunghiat de un alt băiat minor. Victima a fost transferată de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Copii “Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Din fericire, adolescentul este în stare stabilă, însă rămâne internat pe secţia de Terapie Intensivă, din cauza faptului că un plămân i-a fost perforat în urma atacului înfiorător. Adolescentul era la plimbare cu un prieten, când din senin, asupra lor s-au năpustit alţi doi tineri, iar unul a scos un cuţit. Atacatorii băiatului sunt acum în libertate, chiar dacă au fost duşi la declaraţii.

Un caz asemănător însă care s-a soldat cu două victime s-a petrecut la Craiova. Acolo un tânăr a atacat cu o macetă un cuplu care se plimba prin Grădina Botanică din localitate. Tânăra atacată a murit pe loc iar băiatul este în stare gravă. Criminalul a fost prins și este un elev al Liceului Militar.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Astăzi, CNA ne-a amendat cu 45.000 lei! Nu am să răspund răului cu rău”
Articolul următorFiltre în toată țara pentru găsirea criminalului din Timișoara