Dublă crimă în Timișoara. Este alertă maximă în toată țara! Autorul dublului asasinat din Timișoara este de negăsit, iar polițiștii îl caută și la această oră. Oamenii legii au dat publicității și un portret robot al criminalului și cer ajutorul populației pentru identificarea și capturarea acestuia. După ce i-a ucis pe cei doi soți de 75 și 78 de ani, acesta a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din oraș. Localnicii sunt acum terifiați, iar bătrânii se tem pentru viețile lor. 

Polițiștii au întocmit portretul robot al criminalului şi cer în ajutorul populaţiei pentru identificarea şi capturarea acestuia. Ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani cu o înălțime de aproape 1,80 de metri cu părul brunet și nebărbierit.

Anchetatorii fac și teste ADN pentru identificarea bărbatului, având în vedere că agresorul a abandonat, lângă o bancă, o mănuşă plină cu sânge care a fost găsită de poliţişti.

 Camerele de supraveghere l-au surprins pe criminal ieșind din bloc, cu o mână în buzunar și cu cealaltă agitată pe lângă corp.

Femeia ucisă era administratorul blocului și abia ce încasase banii de întreținere de la locatari. Criminalul ar fi furat de la aceasta suma de 12.000 de lei, bani încasați în seara crimei.

Mărturiile localnicilor – Se tem pentru viața lor după dubla crimă

“Sunt singură și îmi e frică”, este mărturia uneia dintre vecine după tragedia petrecută.

“M-am speriat foarte rău, am luat medicamente continuu că îmi bătea inima întruna”, susține o altă vecină.

Totul s-a întâmplat în timpul nopții când bătrânii se aflau acasă și vorbeau la telefon chiar cu nepotul lor stabilit în Germania. Bărbatul ar fi auzit un țipăt în casa bunicilor săi după care apelul s-ar fi întrerupt brusc.

Speriat, acesta și-a sunat verișorul care locuia lângă casa celor doi soți și i-a cerut să meargă de urgență să vadă ce s-a întâmplat. Ajuns la fața locului, acesta l-a găsit pe agresor în casă și pe bunici într-o baltă de sânge. Criminalul ar fi sărit și la el să îl atace după care a fugit.

Articolul precedentUn adolescent a fost înjunghiat din senin pe stradă, în Teleorman
Articolul următorGabriela Ruse, învinsă în turul secund al calificărilor la Wimbledon