Jurnalistul britanic Charlie Ottley vrea să dăm uitării frunza și a creat un nou brand de țară pentru România, de care s-a îndrăgostit iremediabil, și cere ajutorul românilor pentru a îndupleca autoritățile române pentru a schimba logoul folosit pentru promovarea turistică a meleagurilor noastre în lume, scrie HOTNEWS.

Charlie Ottley a făcut un nou logo pentru țara noastră în care a înglobat ce consideră el că este reprezentativ pentru România, împletit cu frumusețile din grădina Carpaților. Lupul dacic încolăcit în forma literei R este tatuajul pe care Charlie îl propune pentru noul brand de țară și pe care îl poartă cu mândrie începând de miercuri pe braț. Jurnalistul a explicat că România are nevoie de acest demers pentru că țara în care a decis să locuiască are o istorie bogată, iar lumea trebuie să o cunoscă.

„România are nevoie de un nou logo turistic. Nu este suficient să spunem că avem copaci (și, întâmplător, cel mai mare număr de defrișări ilegale din Europa). Iar Carpații reprezintă o grădină, cu garduri vii ordonate, peluze bine tunse și straturi de flori bine îngrijite. Este ultima zonă cu adevărat sălbatică din Europa, cu cea mai mare pădure mixtă și cu două treimi din prădătorii de vârf ai Europei. România este, de asemenea, o țară cu o istorie complexă de mii de ani și o moștenire culturală diversă care datează dinainte de daci. Este, de asemenea, un tărâm al abundenței. Din acest motiv, am creat un nou logo pentru a încerca să reflectăm aceste aspecte importante”, și-a explicat Ottley pledoaria pentru un nou brand de țară.

Sursă: Hotnews

Articolul precedentPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Ciolacu
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET