Toto Cutugno a murit. Tocmai împlinit 80 de ani în iulie, cântărețul a murit astăzi în jurul orei 16.00, la spitalul San Raffaele din Milano unde a fost internat.

Managerul său, Danilo Mancuso, a dat vestea, explicând că după o lungă boală, care s-a agravat în ultimele luni, cântărețul a trecut în neființă.

Artistul suferea de cancer metastatic la prostată, iar starea sa s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice. Cutugno a suferit în trecut o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi.

Concertul Toto Cutugno din România, anulat

Concertul Toto Cutugno programat anul trecut, în luna mai, la Sala Palatului din Bucureşti a fost anulat din cauza problemelor de sănătate ale artistului.

Salvatore Cutugno (n. 7 iulie 1943, Fosdinovo, Toscana, Italia) d. 22 August 2023 la Milano, cunoscut publicului sub numele Toto Cutugno, a fost un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară (cantautor).

Are peste 400 de melodii compuse și peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. A fost primul cantautor care a câștigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo (în 1980) și singurul cantautor italian care a câștigat marele premiu la Eurovision în secolul XX. 

 

Articolul precedentNoutate: minorii care au 16 ani pot ieși neînsoțiți din țară
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET