Simona Halep nu a mai jucat tenis din luna septembrie a anului trecut, când a fost prinsă dopată la US Open, iar acum a înregistrat o nouă coborâre în clasamentul WTA.

Suspendată provizoriu, românca a avut parte la începutul acestei săptămâni de o coborâre vertiginoasă de zece poziții în clasamentul WTA şi a ajuns pe locul 50, cu 1.000 de puncte. Cea mai bine clasată jucătoare din România este în continuare Irina Begu, care se menține pe poziţia 29, cu 1.342 de puncte, urmată de Sorana Cîrstea, aflată pe locul 36, în urcare două locuri, cu 1.187 de puncte.

Ana Bogdan se menţine pe locul 61, cu 902 puncte. În Top 200, România mai are două reprezentante: Jaquline Cristian, locul 133 (coborâre două poziții), cu 541 de puncte, și Gabriela Ruse, locul 161 (coborâre o poziție), cu 427 de puncte.

Clasamentul WTA este condus, în continuare, de poloneza Iga Swiatek, care are un avans de aproape 900 de puncte față de bielorusa Aryna Sabalenka. Între cele două și restul jucătoarelor este o diferenţă uriaşă!

Articolul precedentMagistrații continuă protestele! Nemulțumiri, în special, legate de PENSIILE SPECIALE
Articolul următorCOD GALBEN emis de ANM. Fenomene extreme, vânt și ploi puternice