Cu scaunul de Secretar General al Guvernului încă gol, liderii PNL sar din ședință în ședință! Aseară liberalii s-au întâlnit de urgență la Vila Lac, unde au discutat mai bine de patru ore. Chiar la această oră se întâlnesc din nou, în condițiile în care nici până acum premierul Marcel Ciolacu nu a numit pe nimeni care să ocupe funcția, după refuzul de a-l desemna pe Mircea Abrudean. Potrivit unor surse, se caută un nou nume care să preia portofoliul.

Atât conducerea PNL, cât și cea a PSD, vor avea luni ședințe în care vor discuta despre proiectele referitoare la pensiile speciale, urmând a fi decis sancțiuni pentru cei care nu vor vota pentru eliminarea celor ale parlamentarilor.

Prima întâlnire care are loc, luni dimineață, este cea a conducerii restrânse a PNL – președinte, secretar general și prim-vicepreședinți – cu miniștrii și secretarii de stat, cu începere de la ora 8. Apoi, de la ora 11.00, are loc Biroul Politic Național.

Consiliul Politic Național al PSD urmează să se vadă de la ora 12.00. De asemenea, Marcel Ciolacu și-a anunțat prezența la plenul de la ora 14.00, când va fi discutată tema eliminării pensiilor speciale ale parlamentarilor. 

Articolul precedentBAC 2023 – Încep probele examenului scris la Limba română – Peste 130.500 de absolvenți susțin Bacalaureatul
Articolul următorȘi tu ai acest semn pe braț? Care este adevărata lui semnificație: ni s-a spus că e de la vaccin, dar…