O barjă ucrainiană împinsă de un împingător sub pavilion Portugalia a fost scăpată de sub control și a lovit atât pontonul de pasageri cât și pe cel al Poliției de Frontieră din Chilia Veche. Un polițist de frontieră a fost transportat la spital, iar daunele materiale sunt majore.

Oamenii spun că barja ucraineană, scăpată de sub control, în derivă a luat la rând: pontonul de pasageri, alte pontone mai mici (private) și pontonul Poliției de Frontieră, unde era, printre altele, și o ambarcațiune militară care a fost băgată efectiv sub ponton, potrivit dobrogealive.ro.

În acest moment, navele de pasageri ale Navrom nu mai acostează la Chilia Veche până la finalizarea unei expertize cu privire la starea pontonului.

Reprezentanții Gărzii de Coastă au confirmat pentru „Dobroga Live” incidentul naval produs marți, în jurul orei 12, la kilometrul fluvial 45.

„Un convoi format dintr-un împingător și o barjă a avariat un ponton al poliției de Frontieră Române și un ponton al unei societăți comerciale. Un polițist de frontieră care se afla la bordul pontonului a suferit leziuni minore și a fost transferat la Spitalul Județean Tulcea. Cercetările sunt continuate de Căpitănia Tulcea. Ambarcațiunea a ajuns sub ponton și s-a răsturnat”, spune Garda de Coastă.

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentPersoanele care locuiesc la altă adresă decât cea din buletin trebuie să respecte noi reguli. Ce amenzi riscă
Articolul următorVIDEO Un brașovean a început să plângă după ce şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani