Regina Elisabeta a Marii Britanii a amânat o reuniune a consilierilor săi din cadrul Consiliului Privat, care urma să aibă loc miercuri, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească, a anunțat Palatul Buckingham. Semnele de întrebare legate de starea Reginei, în vârstă de 96 de ani, s-au înmulțimit în ultimele zile, după ce aceasta n-a putut părăsi reședința din Scoția pentru a participa la schimbarea premierului.

Monarhul, care se află la castelul Balmoral din Scoția, s-a întâlnit marți cu Liz Truss pentru a o numi prim-ministru, după ce l-a primit pe Boris Johnson pentru a-i accepta demisia.

“După o zi plină ieri, Majestatea Sa a acceptat în această după-amiază sfatul medicilor de a se odihni. Acest lucru înseamnă că reuniunea Consiliului Privat care trebuia să aibă loc în această seară (miercuri – N.R.) va fi reprogramată”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de Reuters.

 

Sursa: Realitatea Din UK

Articolul precedentSimona Halep și Toni Iuruc divorțează. Reacții din presa internațională
Articolul următorPERICOL NUCLEAR la Zaporojie! Oficial: “Sunt incendii, pene de curent care ne obligă să pregătim populația locală”