Nicolae Ciucă – președintele PNL a declarat, marți, că va candida la alegerile prezidențiale de anul viitor dacă partidul îi va cere acest lucru și dacă va merita. Nicolae Ciucă a spus că decizia va fi luată în partid și în funcție de sondaje.

„E decizia partidului, care se va lua la momentul oportun și atunci va trebui să ținem cont de toate aceste cifre (din sondaje), dacă indică sau nu șansa pentru asumarea acestei responsabilități.

Dacă va fi să primesc de la partid această sarcină și dacă voi merita, o voi face. Să treacă timpul, să vedem cum vom fi încadrați la vremea respectivă în sondaje. În funcție de asta, se va lua o decizie în partid”, a declarat Nicolae Ciucă, la un post TV.

Întrebat dacă decizia coalizării cu PSD a fost o greșeală, liderul PNL a afirmat: „Nu regret, consider că a fost o decizie foarte bună. (…) Stabilitatea politică a fost cât se poate de favorabilă pentru România”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSistemul RO e-Factura devine obligatoriu de la 1 ianuarie 2024. Boloș: „Eliminăm riscul utilizării facturilor false sau duplicate”
Articolul următorANM – Prognoză specială pentru București. Cod portocaliu de ploi în mai multe județe