Poliţia canadiană a recuperat vineri opt cadavre, inclusiv cel al unui bebeluş, găsite în râul St. Lawrence, în apropiere de graniţa cu SUA.
 
Victimele fac parte din două familii – una canadiano-română, cealaltă indiană – care au murit în timp ce încercau să intre ilegal în SUA, traversând râul cu o barcă din Canada.

Poliţia a recuperat joi şase cadavre, între care al unui copil mai mic de trei ani, şi crede că tragedia s-ar fi produs în noaptea de miercuri spre joi.

Shawn Dulude, şeful serviciului de poliţie al comunităţii indigene Mohawk din rezervaţia Akwesasne, Canada, a declarat ulterior că au mai fost recuperate două cadavre şi că nu crede că mai există şi altele, dar caută un bărbat de 30 de ani, dispărut, Casey Oakes, a cărui barcă a fost găsită în apropierea zonei în care au fost recuperate victimele.

Opt morţi, după ce ar fi încercat să treacă ilegal graniţa din Canada în SUA

În cursul zilei de vineri, adjuncta şefului poliţiei locale, Lee-Ann O’Brien, a declarat că se pare că victimele provin din două familii, una indiană şi una română, care încercau să ajungă ilegal în SUA. Cel puţin doi copii cu paşapoarte canadiene se numără printre victime, a precizat poliţia, care aşteaptă rezultatele autopsiei şi ale testelor toxicologice de la Montreal pentru a stabili cauza morţii.

 

Articolul precedentJucătoarea momentului din WTA, de acord cu revenirea rușilor și belarușilor la Wimbledon 2023
Articolul următorComisia Europeană : Ursula von der Leyen NU candidează la funcţia de secretar general al NATO