Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă în mesajul transmis de Sf. Ion, că ”Sfântul Ioan a fost un model de credinţă, smerenie şi bunătate” şi tuturor celor care îi poartă numele le urează ”pace în suflet şi multă sănătate”. 

”Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Ioan Botezătorul, cel care l-a botezat pe Mântuitorul Iisus Hristos în apele Iordanului. Sfântul Ioan a fost un model de credinţă, smerenie şi bunătate şi tuturor celor care îi poartă numele le urez astăzi pace în suflet şi multă sănătate. La mulţi ani!”, a scris Ciucă pe Facebook.

Ortodocşii îl sărbătoresc, duminică, pe Sfântul Ioan Botezătorul. Sfântul Ioan mai este numit şi Înaintemergătorul, pentru că este cel care a anunţat venirea lui Hristos.

Aproape 2 milioane de români îşi serbează onomastica duminică.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAnul 2024, 4 rânduri de alegeri în România. Emisiunea Culisele Statului Paralel revine, din 8 ianuarie, de la ora 21.00
Articolul următorRealitatea PLUS, prima televiziune de știri din România, angajează REPORTERI. Un loc pentru tine, direct în lumina reflectoarelor!