Dani Oțil a fost înlocuit de Florin Ristei în matinalul pe care îl prezintă de 15 ani la Antena 1. Prezentatorul a lipsit, iar telespectatorii s-au întrebat unde este acesta și ce s-a întâmplat de nu mai apare în emisiune.

Pentru a pune capăt speculațiilor precum că a fost dat afară sau că a încheiat colaborarea cu Antena 1, Dani Oțil a vrut să își liniștească fanii și le-a spus care este motivul pentru care o lună nu va mai apărea la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Șefii de la Antena 1 au decis ca prezentatorul să filmeze pentru un nou proiect, însă mai multe detalii despre ceea ce filmează nu au fost făcute publice.

Soțul Gabrielei Prisăcariu nu filmează în România, astfel că nu are cum să fie prezent fizic la matinal. „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza”, a scris Dani Oțil în dreptul unui filmuleț. Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a început să fie difuzată la Antena 1 în anul 2008, iar în ultimii ani, echipa celor doi prezentatori s-a mărit.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentMinistrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea: Oportunităţile pe care le avem astăzi nu au existat niciodată în România
Articolul următorANM a publicat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni – Schimbări radicale de temperaturi