Miron Mitrea a vorbit la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Puterii despre scandalul momentului: azilele de bătrâni în care au fost descoperite nereguli îngrozitoare.

“Nu este o surpriză pentru nimeni care a avut contact cu conducerea statului că în aceste direcții de protecții lucrurile nu mergeau grozav, se scurgeau foarte mulți bani, mulți angajați care nu își fac treaba, chestii vechi. 

E rușinos, eu mă simt rușinat de chestia asta, înțeleg reacția lui Marcel, sunt convins că nu va lasă să treacă chestia asta fără să facă schimbări. Nu vreau să discut ce fel de animale sunt cei care fac asta, cei care sunt patroni, cei care lucrează acolo, văd și nu vorbesc. Asta nu e o chestie care să mă uimească, știu că există această animalitate.

Sunt convins că sunt și alte zone care sunt trecute de o parte din autorități cu privirea. E inadmisibil să ai 3 centre lângă București în care oamenii să fie așa tratați și nimeni să nu știe nimic. E evident că acolo există o complicitate cel puțîn a celor care trebuiau să controleze și să vadă. Nu vreau să zic că sigur știau. Evident există complicități. Procurorul general să își facă treaba și să trimită oameni și în alte părți.

Nu cred că Gabi Firea știe ceva, dar a căzut prost. Soțul ei e primar la Voluntari și se va face un joc întreg, indiferent dacă are sau n-are un rol. Va fi foarte greu pentru ea să iasă din acest joc, se va folosi acest moment extrem de urat că să se plătească polițe sau să se elimine candidați”, a explicat Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Miron Mitrea analizează cel mai recent sondaj: “AUR va mai crește puțin. E greșit să-i spunem partid extremist”

Articolul precedentRomânia s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin Under-19
Articolul următorProiectul PNL de eliminare a dosarului cu șină a intrat în vigoare