Hezbollah a anunțat joi că a lansat peste 200 de rachete și drone asupra a 10 locații militare israeliene.

Un purtător de cuvânt militar israelian a declarat că afirmațiile Hezbollah sunt „în curs de examinare”, în timp ce serviciul de ambulanță al Israelului a declarat că nu au fost raportate victime.

Atacul de joi a venit ca o completare la cele două atacuri de miercuri, ca răspuns la ceea ce Hezbollah a numit „asasinarea” comandantului său, Mohammed Nasser.

Gruparea militantă a declarat că a lansat miercuri 100 de rachete Katyusha către o bază militară israeliană din Golan și rachete Falaq de fabricație iraniană către o altă bază din orașul Kiryat Shmona, în apropierea frontierei dintre Israel și Liban.

Nasser, ucis de o lovitură aeriană lângă orașul Tyre din sudul Libanului, a fost unul dintre cei mai înalți comandanți Hezbollah care au murit în conflict, au declarat două surse de securitate din Liban, citate de Reuters.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentUraganul Beryl își continuă cursul distructiv către Mexic după ce a lovit Jamaica
Articolul următorEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO