Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European.

România nu a tras niciun șut pe poartă cu Spania și va juca în etapa a 2-a cu Ucraina

„Tricolorii” mici au jucat modest pe toată durata partidei și nu au tras nici măcar un singur șut pe spațiul porții în cele 96 de minute, 90 regulamentare plus 6 de prelungiri.

Spania piutea deschide scorul la jumătatea primei reprize, când Sancet a pătruns în careu, a șutat periculos din unghi, dar mingea a fost deviată, lovind plasa laterală.

În minutul 34, Baena a profitat de o ieșire greșită din poartă a lui Popa, l-a depășit fără probleme, iar mingea a ajuns la Abel Ruiz, care nu a putut deschide scorul, deoarece Racovițan a apărut la timp și a respins. Același Ruiz a ratat, incredibil, cu 2 minute înainte de pauză, de la 3m, singur cu poarat goală.

Toate golurile au fost marcate în repriza a doua. În minutul 55, Sergio Gomez a centrat în mijlocul careului, iar Baena a reluat pe jos, fără speranțe pentru Popa. 2-0 s-a făcut după 8 minute, când Miranda a reluat din 6m după o fază la care au mai contribuit Abel Ruiz și Sergio Gomez.

Scorul final a fost stabilit în ultimele secunde ale meciului, de Sergio Gomez, care a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metir de poartă, mingea fiind deeviată de zid.

În celălalt meci al grupei, Ucraina a învins Croația cu 2-0. Pe 24 iunie, în etapa a 2-a, se joacă partidele România – Ucraina (19:00, pe Stadionul Steaua) și Spania – Croația (21:45, Stadionul Rapid).

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorHoroscopul zilei, joi 22 iunie. Războinicul Marte ne dă de lucru