ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. 

Prognoza meteo 18 – 25 septembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de nord-est și de vest a țării. Cu excepția extremității de nord-vest a țării, unde regimul pluviometric va fi local excedentar, canțitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Vremea 25 septembrie – 2 octombrie 2023
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și sud-vestice.

Prognoza meteo 2 – 9 octombrie 2023
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 9 – 16 octombrie 2023
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentGruparea Wagner intră în disoluţie / Kievul cere ridicarea, azi, a embargoului asupra exporturilor agricole, România fiind direct vizată
Articolul următorPrețurile medicamentelor au explodat din nou