În lumea în care trăim, fără Internet și conexiune Wi-fi nu existăm, iar atunci când rămânem fără acestea totul se transformă într-un coșmar. Există o greșeală care ”strică” semnalul de la Wi-fi, pe care sigur și tu ai făcut-o.

Conexiunea de Wi-fi se poate strica doar printr-un simplu gest. Așa s-a întâmplat și în cazul unei femei care a vrut să fie bună cu vecina ei, dar nu se aștepta să se întâmple ce a urmat. Aceasta i-a împrumutat unei vecine parola de la rețeaua Wi-Fi personală. Femeia era singură și  s-a mutat lângă ea, iar aceasta a vrut să o ajute atât cât poate, mai ales că avea și un copil.

Surpriza a fost atunci când la un moment dat, la ușa femeii, a bătut un copil. Copilul era chiar băiatului doamnei care venise să îi ceară parola de la Wi-fi. Fiul acesteia venise cu același gând, femeia i-a parola de la Internet, având în vedere că era doar un copil.

Probleme au început să apară, iar conexiunea era din ce în ce mai slabă. Femeia a vrut să afle care este problema și mare i-a fost mirarea când a descoperit că alte șapte persoane profitau de conexiunea ei Wi-fi.

Cum ”și-a pedepsit” vecinii

Deși femeia a vrut să ofere o mână de ajutor, aceasta a realizat că binele făcut s-a întors împotriva ei. Fie internetul se bloca, fie funcționa lent, fie se oprea. De asemenea, aceasta nu mai putea nici măcar să efectueze un apel pe Zoom, având în vedere că lucra de acasă.

Protagonista acestei povești a decis să pună STOP acestor probleme și a schimbat numele rețelei de Wi-Fi, dar și parola, astfel încât să scape de ”vecinii nepoftiți”.

Articolul precedentLista miniștrilor din Guvernul Ciolacu – UDMR iese de la guvernare!
Articolul următorPrezența grupării Wagner în Ucraina, sub semnul întrebării. Ce declarații a făcut liderul acesteia