Miron Mitrea, invitatul permanent din cadrul emisiunii Culisele Puterii, la Realitatea PLUS, a vorbit, duminică, despre tragedia de la Crevedia. Doi oameni au murit și peste 50 au fost răniți. Șapte instituii știau de neregulile de la stația GPL.

„De ce nu avem paturi la spitale după ce au trecut 10 miniștri de la Colectiv… tragediile se pot întâmpla, se caută vinovați. Fondul discuției este altul. Cum se poate ca după tragedia de la Colectiv, când am fost surprinși de un număr mare de arși pe care nu am putut să-i tratăm, o grămadă de miniștri au promis, avem 4 paturi pentru mari arși. Este o neglijență pe care o trăim de mulți ani.

Nu a venit o mână de fier care să încerce să facă ordine pe sectoare. Nu pot să comentez. Eu am fost într-un minister, am trecut prin momente dramatice.

Până când nu va veni un politician care nu va ține seama de ce spune lumea și va lua taurul de coarne, vom avea azile de groază, morți în accidente, incendii etc. Peste tot sunt, sigur, dar nu trebuie să ne comparăm. Trebuie să vedem că pot fi prevenite. Știm că stațile de carburant sunt pericol și trebuie controlate. Cele de GPL sunt mici stații.

Este inadmisibil să discutăm, după 8 ani, că nu avem paturi pentru mari arși, atâta pot. Câtă vreme vom vota noi românii în felul ăsta, atât vor putea.

Vom avea mulți oameni în pușcărie pentru mulți ani, așa este normal”, a spus Miron Mitrea.

Articolul precedentAnchete uriașe după tragedia de la Crevedia. Toate stațiile de carburanți din țară vor fi verificate, începând de luni
Articolul următorGabriela Firea, exclusiv la Culisele Statului Paralel – Dezvăluri despre azilele groazei: „Regret că nu m-am dus personal să verific”