Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS numele vehiculate despre posibilii candidați la alegerile prezidențiale de anul viitor.

“Marcel Ciolacu – Este un candidat care nu cred că va avea încontro și va intra. În proporție de 99% el va fi candidatul PSD-ului. Are o șansă. 

Nicolae Ciucă – E un om onorabil, nu are capacitatea de a intră în turul 2. Părerea mea e că nu va fi candidat.

George Simion – Este absolut de așteptat că AUR indiferent dacă va avea 22-25% că va avea un candidat pentru turul 2, cu șanse. Asta e cea mai mare șansă a lui Marcel Ciolacu, dacă intră cu George Simion. Cine ajunge în turul 2 cu George Simion este viitorul președinte al României.

Cristian Popescu Piedone – Este omul care la ora actuală a fost cel mai șifonat de către sistem și a reușit să iasă extrem de bine, dar cred că mai e mult până departe. Cred că se gândește la București, la primăria Capitalei. 

Mircea Geoană – Ia mai multe voturi din afară alegătorilor PSD decât din interiorul PSD. Dacă PSD-ul l-ar susține, Mircea Geoană ar începe să aibă o șansă serioasă. Nu cred că PSD-ul la Geoană se va uită. Nu îl văd în turul 2 dacă intră”, a declarat Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

Articolul precedentProiectul PNL de eliminare a dosarului cu șină a intrat în vigoare
Articolul următorCorina Crețu despre azilele groazei: ”Am fost prietenă cu Gabi Firea, dar nu poţi să spui chiar că nu ştii nimic”