Astrologia, studiul pozițiilor și mișcărilor corpurilor cerești și influența lor asupra oamenilor și evenimentelor de pe Pământ, a fost folosită de-a lungul timpului pentru a oferi perspective asupra personalității, compatibilității și chiar predispoziției la anumite boli.

Deși nu există dovezi științifice concrete care să lege zodiile de boli, tradițiile astrologice sugerează că anumite semne zodiacale pot fi mai predispuse la anumite afecțiuni. Iată o privire asupra bolilor asociate cu fiecare zodie:

Berbec: Guvernat de capul și fața, berbecii pot fi predispuși la dureri de cap, migrene și afecțiuni dentare.

Taur: Guvernat de gât și tiroidă, taurii pot fi susceptibili la afecțiuni ale gâtului, probleme tiroidiene și afecțiuni vocale.

Gemeni: Guvernat de plămâni, brațe și umeri, gemenii pot fi predispuși la afecțiuni respiratorii, bronșite și probleme la umeri. 

Rac: Guvernat de stomac și sâni, racii pot fi susceptibili la probleme digestive, gastrite și afecțiuni mamare.

Leu: Guvernat de inimă și coloană vertebrală, leii pot fi predispuși la afecțiuni cardiovasculare și probleme ale coloanei vertebrale.

Fecioară: Guvernat de intestin și abdomen, fecioarele pot fi susceptibile la probleme digestive, sindromul intestinului iritabil și afecțiuni ale vezicii.

Balanță: Guvernat de rinichi și zona lombară, balanțele pot fi predispuși la infecții urinare și dureri lombare.

Scorpion: Guvernat de organele reproductive și intestinul gros, scorpionii pot fi susceptibili la afecțiuni ale sistemului reproducător și constipație.

Săgetător: Guvernat de șolduri și coapse, săgetătorii pot fi predispuși la leziuni la nivelul șoldurilor și coapselor.

Capricorn: Guvernat de oase și articulații, capricornii pot fi susceptibili la artrită, osteoporoză și probleme ale pielii.

Vărsător: Guvernat de sistemul circulator și glezne, vărsătorii pot fi predispuși la probleme circulatorii și entorse la gleznă.

Pești: Guvernat de picioare și sistemul limfatic, peștii pot fi susceptibili la edeme, afecțiuni ale picioarelor și probleme limfatice.

Este esențial să ne amintim că, deși astrologia poate oferi perspective interesante asupra sănătății și personalității, nu trebuie să înlocuiască sfaturile și diagnosticul medical. Dacă aveți preocupări legate de sănătate, este întotdeauna recomandat să consultați un medic sau un specialist în domeniu.

Articolul precedentUn proiectil de Kalașnikov calibrul 7,62 a ajuns în bucătăria unei case din Chilia, județul Tulcea
Articolul următor,,Cu drag, despre România!” revine! Reportaj senzațional despre vatra satului românesc – Nu ratați o ediție de colecție, vineri, de la ora 21.00