Ca să-i scape de păduchi, o femeie din Țăndărei a fost la un pas de a-și omorî cei patru copii. Asta doearece femeia i-a spălat cu o substanță folosită pentru animalele cu râie. Copiii sunt acum în grija medicilor din Capitală. 

Vorbim despre copii cu vârste între 1 și 17 ani. Acestia au fost preluati de mai multe ambulante si transportati, luni dupa-amiaza in Capitala, dupa ce mama lor a folosit o substanta chimica pentru a-i spala ca sa scape de paduchi.

Din cate se pare, femeia a folosit Tomoxsan, o substanta chimica cu uz veterinar, folosita in mod normal pentru a combate raiei la animale.

Din primele informatii, primii care au ajuns la Spitalul Orasenesc Tandărei au fost copiii in varsta de 1 ani si 4 ani. Acestia au fost adusi la Camera de Primiri Urgente chiar de catre mama lor, prezentand varsatturi si dureri de cap. 

La o ora si jumatate distanta, femeia a revenit la spital alaturi de ceilalti doi copii ai sai, de 7 si 17 ani. Acestia prezentau simptome similare cu cele ale fratilor sai. Ulterior s-a luat decizia ca toti cei 4 copii sa fie tranferati in Bucuresti.

Copiii au ajuns, astfel, la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, unde au primit ingrijiri medicale si in prezent se afla in afara oricarui pericol. 

Articolul precedentPericolul persistă la Crevedia! Pompierii intervin din nou la locul exploziilor – Perimetrul de siguranță, lărgit
Articolul următorSe dau lupte grele pe frontul de sud. Contraofensiva ucraineană își continuă avansul în Donețk – Cum răspunde Armata Roșie – LIVE TEXT