În timp ce petrecerile și nopțile de vară sunt la modă, a-ți păstra părul așa cum îți dorești, este aproape imposibil în timpul verii. Între umiditate și soarele fierbinte al verii, ultimul lucru pe care o femeie și-l dorește este bretonul transpirat lipit de față sau părul lung întins pe ceafă, dar asta nu înseamnă că nu poți arăta la fel de fierbinte. Iată patru coafuri pentru vreme caldă pentru a te ajuta să învingi căldura și să arăți în continuare bine.

1. COCUL JOS

Cocul elegant a fost o alegere pentru acea „fată curată”, estetică uşoară. Dar când se apropie căldura verii, nu este întotdeauna atât de simplu să păstrezi lucrurile elegante. Încercați cocul jos și lăsați-vă textura naturală să strălucească. Nu vă fie teamă să lăsați cocul să devină puțin dezordonat. Cheia pentru a face această coafură de vreme caldă să arate intenționat ciufulit și nu „proaspăt ieșit din pat” este să țineți părul din jurul feței tras înapoi și cocul jos. Un coc înalt arată și drăguț, dar eleganța acestei coafuri vine din simplitatea ei.

2. COADA DE CAL CU „BULE”

Dacă preferați să purtați părul în coadă de cal, trebuie să încercați această coafură. Cozile de cal tradiționale și cele cu bule funcționează grozav și pentru vară. Când creați acest din urmă stil acasă, puteți începe la orice înălțime doriți. Țineți minte, cu cât se află mai sus, cu atât veți avea mai puțin păr atârnat pe gât. După ce ați fixat baza, adăugați elastice pe lungimea cozii. După fiecare elastic, trageți ușor și încet de părul dintre acestea pentru a crea efectul de bule.

3. O CORONIȚĂ ÎMPLETITĂ

Coroanițele cu împletituri pot părea intimidante, dar sunt mult mai ușor de făcut decât credeți. Cel mai simplu mod de a realiza acest aspect acasă este să începeți cu două împletituri care încep chiar în spatele urechii. Singurele instrumente de care veți avea nevoie sunt câteva ace și câteva elastice transparente sau colorate de păr. Odată ce părul este împletit, pur și simplu luați fiecare coadă, ridicați-o și așezați-o spre centrul de sus al capului. Fixați cu clame.

4. DOUĂ COCURI ÎNALTE

Acestea sunt o modalitate incredibil de versatilă și superbă de a învinge căldura. Frumusețea lor este că nu trebuie să fie netede și elegante, nu trebuie să fie mari și nu trebuie să fie deasupra capului. Încearcă-le jumătate în sus jumătate în jos, încearcă-le mai jos, poartă-le cu textura ta naturală sau poartă-le cu puțin păr smuls în jurul feței. Oportunitățile sunt nesfârșite.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentCătălin Botezatu, din nou, pe patul de spital, în Turcia. Care este starea lui de sănătate 
Articolul următorCe mâncăm în caz de caniculă